OG BIOCLEAN

OG BIOCLEAN

Az OG BIOCLEAN termékek a napi takarítási feladatok ellátására alkalmazható olyan területen, mely folyamatos takarítást igényel akár naponta több alkalommal is. Ez a technológia nem igényel extra eszközhasználatot.  A területen az OG Elit Clean Kft. OG BIOCLEAN termékeinek használata szükséges. A szerek az egységes nemzetközi CLP Rendelet szerint nem minősülnek veszélyes keveréknek, ezáltal nem okoznak semmilyen káros hatást. Környezetbarát módon segítenek higiénikus tiszta környezetet teremteni anélkül, hogy közben méreganyagok szabadulnának fel a területen.

Összetételét tekintve a legfontosabb alkotóelem a működéshez a víz. A termékek fejlesztése során elsődleges célunk volt, hogy az egyik legtermészetesebb szennyvivő anyagot a vizet aktivizáljuk és ezáltal a szennyeződéseket könnyedén távolítsuk el az adott felületről. Elmondhatjuk, hogy ez sikerült

Az elvárások egyre magasabbak a takarítási szolgáltatás esetében, de ha a szolgáltató a legmagasabb színvonalat képviseli, akkor milyen irányba tud újítani? A mai világban előtérbe került a környezettudatosság. Amennyiben egy szolgáltató a OG BIOCLEAN termékeket alkalmazza, mert a környezettudatosságot helyezi előtérbe az mindenképpen pozitív megítélést eredményez.

.